غذایی آسان و فوری و در عین حال خوشمزه که حتی سرو آن به صورت سرد هم خوب است. این پای برای مهمانی هم گزینه مناسبی است. مواد لازم:. آرد / 1 پیمانه. شیر / 1 پیمانه. تخم مرغ / 2 عدد. بیکینگ پودر / 1 قاشق چایخوری. سینه مرغ / 1 + 1/2. فلفل دلمه ای / نصف ( یا 4 عدد فلفل کبابی ). پنیر خامه ای / 2 قاشق غذاخوری. مخلوط پنیر گودا و چدار / برای پوشاندن روی پای. جعفری خرد شده / 2 قاشق غذاخوری. نان پیتا یا ترتیلا / 1 عدد. نمک و فلفل / به میزان لازم ( بهتر است این غذا کمی تند باشد ). روش تهیه:. ابتدا کف قال ...

chicken sufle - سوفله مرغ مکزیکی - مامی سایتغذایی آسان و فوری و در عین حال خوشمزه که حتی سرو آن به صورت سرد هم خوب است. این پای برای مهمانی هم گزینه مناسبی است.

  • مواد لازم:
    آرد / 1 پیمانه
  • شیر / 1 پیمانه
  • تخم مرغ / 2 عدد
  • بیکینگ پودر / 1 قاشق چایخوری
  • سینه مرغ / 1 + 1/2
  • فلفل دلمه ای / نصف ( یا 4 عدد فلفل کبابی )
  • پنیر خامه ای / 2 قاشق غذاخوری
  • مخلوط پنیر گودا و چدار / برای پوشاندن روی پای
  • جعفری خرد شده / 2 قاشق غذاخوری
  • نان پیتا یا ترتیلا / 1 عدد
  • نمک و فلفل / به میزان لازم ( بهتر است این غذا کمی تند باشد )

chicken pie3

روش تهیه:
ابتدا کف قالب را چرب کنید و بعد به صورت کامل یا مطابق تصویر به شکل دو نوار روی هم، به صورت بعلاوه کف ظرف را کاغذ روغنی بیاندازید.

نان را کف قالب بگذارید و مواد داخل پای را آماده کنید ( بهتر است اطراف نان کمی از دیواره های قالب را بگیرد و بالا بیاید )

سینه مرغ را پخته و ریش ریش کنید. فلفل را خرد کنید.

chicken pie2

سینه مرغ، جعفری، پنیر خامه ای، فلفل دلمه ای را با هم مخلوط کرده و روی نان بریزید.

آرد، شیر، تخم مرغ و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مرغ بریزید.

chicken pie1

روی پای را با پنیر رنده شده گودا و چدار بپوشانید و داخل فر بگذارید.

chicken pie4

دمای فر 180 درجه سانتیگراد و تا زمانی که روی پای طلایی شود.

پای مرغ مکزیکی را با سس تند یا هر نوع سس دلخواه، سرو کنید.

 

ایده اختصاصی مامی سایت

تهیه و اجرا: خانم منصوره خدایاری

chicken sufle

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه