باز هم یک #خورش اصیل ایرانی که کدبانوهای عزیز با روش طبخ آن آشنایی دارند و در اینجا فقط به ذکر نکات تهیه بهتر آن بسنده میکنیم. پیاز داغ زیاد بعد گوشت لخم ریختم و تفت دادم بعد زرد چوبه و فلفل سیاه و ادویه کاری و بعد رب گوجه و اب جوش ریختم گزاشتم خوب بپزه بعد بادمجون سرخ کردم تو یه تابه پیاز داغ کمی اب و زعفرون و ریختم روی بادمجونا 20 دقیقه ای پخت در اخر به قیمه لیمو عمانی و کمی دارچین و یه مقدار پیاز داغ اضافه کردم . مطلب اختصاصی مامی سایت. ارائه دهنده: خانم پگاه آهو.

IMG 5731 4باز هم یک #خورش اصیل ایرانی که کدبانوهای عزیز با روش طبخ آن آشنایی دارند و در اینجا فقط به ذکر نکات تهیه بهتر آن بسنده میکنیم.


پیاز داغ زیاد بعد گوشت لخم ریختم و تفت دادم بعد زرد چوبه و فلفل سیاه و ادویه کاری و بعد رب گوجه و اب جوش ریختم گزاشتم خوب بپزه بعد بادمجون سرخ کردم تو یه تابه پیاز داغ کمی اب و زعفرون و ریختم روی بادمجونا 20 دقیقه ای پخت در اخر به قیمه لیمو عمانی و کمی دارچین و یه مقدار پیاز داغ اضافه کردم .

 

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم پگاه آهو

 خورش قیمه بادمجان - تصویر 2

 خورش قیمه بادمجان - تصویر 3

نام: IMG_5731 (4).jpg نمایش: 3355 اندازه: 103.3 کیلو بایت

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه